s.r.o

 

Zahradní traktor Comfort T 1000 HD

 
     
 

 

Perfektní šířka záběru a velmi pohodlná plynulá hydrostatická převodovka


S novým Zahradním traktorem

T 1000 HD značky AL-KO se pro Vás sečení trávy stane radostí. Nejmodernější technika, vysoká funkčnost a přesvědčivý design se postarají o optimální výsledek sečení. Bohaté příslušenství

k zahradnímu traktoru T 1000 HD

z něj učiní univerzálního pomocníka, kterého využijete jak v létě, tak i v zimě. AL-KO zahradní traktor je "ušit přímo na tělo" pro majitele středně velkých zahrad (od cca 800

do 5000 m2).

Vyprázdnění sběrného koše bez námahy
Pohodlné vyprázdnění sběrného koše bez sesedání

z traktoru díky otočnému sběrnému koši. Rukojeť lze daleko vytáhnout - tak docílíme působením páky vyprázdnění koše s velmi malým vynaložením síly. Díky řadící páce umístěné vlevo můžeme traktorem volnou rukou během vyprazdňování pohybovat.

Snadné manévrování
Zadní vyhazování trávy a malé rozměry zaručují velkou obratnost tohoto modelu. Díky své šířce 109 cm projede traktor i malými zahradními brankami. Proto můžeme bez problémů sekat i mezi blízko sebe rostoucími keři nebo stromy.

Přední kyvná osa / - výkyvné žací ústrojí
Optimální kontakt s terénem zabezpečuje i

u nerovných ploch přední osa kyvadla. Vyrovnává nerovnosti a zabraňuje poškození drny. Také žací ústrojí je volně zavěšeno. Tak se lze vyvarovat poškození např. při nájezdu na okraj chodníku - žací ústrojí můžeme v případě potřeby pozvednout nahoru.

Svařený trubkový rám
Jedinečnost v konstrukci!
Díky robustnímu, kvalitnímu trubkovému rámu (síla materiálu 30 x 2 mm) je garantována vysoká životnost a nadprůměrná stabilita tohoto nového traktoru.
Motor, hnací ústrojí, přední osa, žací ústrojí a sloupek řízení mají proto solidní, bezpečné uchycení.